Bursa Barfelor

A blocat o intersecție foarte circulată din târg pe motiv că avea de vorbit la telefon! Trăiește cu impresia că strada e a lui!

Publicat: 19 iun. 2021

La începutul ediției de astăzi, babetele bârfitoare vă prezintă una nouă despre același Arăgăzel Pompa. Zâlele trecute, Arăgăzel s-a oprit la o intersecție din târg, în bolidul lui, la culoarea roșâie a semaforului. Înainte de a se face verde, Pompa a început să vorbească la telefon probleme importante, fără niciun dubiu! Gurile rele spun că, după ce semaforul s-a făcut verde, Arăgăzel a continuat să se concentreze pe discuția de pe mobil, fără a-și urni cazanul din drum.

Oamenii care voiau să agiungă la muncă s-au încolonat în spatele lui Pompa și au așteptat, și au așteptat, și-au așteptat să tot plece endevidu’ din drum. La un moment dat, târgoveții n-au mai rezistat și au început să îl claxoneze pe endevid, doar-doar s-o urni și o debloca intersecția! Până la urmă, fostul șăf de la cejău a binevoit să plece, dar nu înainte ca șoferii să îi umple frigiderul cu carne, să aibă până de Crăciun.

 

 

Adauga un comentariu