Actualitate

A capiat? Fenechiu cauta morti prin Mediterana

Publicat: 28 nov. 2011
1

@ Judetul Iasi are un nou explorator @ Acesta nu este nici de talia lui Cristofor Columb, nici de cea a lui Fernando Magellan, ci mai mult de atat @ Liberalul Relu Fenechiu a reusit sa bifeze o noua excursie pe banii statului, prilej cu care va cauta mortii de prin Marea Mediterana @ Echipat sau nu cu binoclu si rucsac de explorator, el a pornit din nou in cautarea celor pierduti in apele Mediteranei

Mai tare decat Magellan sau Amerigo Vespucci! Deputatul PNL Relu Fenechiu a tinut sa demonstreze, inca o data, ca s-a nascut in secolul in care nu trebuia. Dupa ce a cautat corabii scufundate si refugiati pierduti pe mare, Relu Fenechiu s-a gandit ca nici unul din aceste doua lucruri nu are valoare daca nu discuta si despre vietile pierdute in Marea Mediterana. Fenechiu participa in aceste zile la o sedinta a Comisiei de Mediu, Agricultura, Afaceri Locale si Regionale care se desfasoara tocmai la Paris. Bineinteles ca deputatul nu s-a dus pe banii sai, ci pe cei ai Camerei Deputatilor. Timp de patru zile, Fenechiu va discuta despre migratii si refugiati si despre modul cum pot fi gasiti cei care au pierit pe mare. Printre temele discutate se mai numara „Impactul crizei economice mondiale asupra autoritatilor locale si regionale” si „Vietile pierdute în Marea Mediterana”. Care vor fi rezultatele acestor discutii si cu ce-i afecteaza pe iesenii care l-au trimis in Parlament, asta numai Relu Fenechiu poate sa afirme. Dupa ce a cautat corabii scufundate, a cercetat marea in lung si-n lat dupa refugiati, el poate acum sa concureze cu cei de la Agentia Spatiala Americana si sa cerceteze sistemul solar dupa extraterestri.

La soare, la mare…

Numai in acest an, deputatul a participat la conferinte externe care nu au avut nici o legatura cu politica. Fenechiu a cautat nave scufundate si a vrut sa afle ce impact au avut acestea asupra mediului inconjurator. Conferinta respectiva s-a tinut intr-un loc frecventat adesea de turisti, Insula Corfu. Si acolo a ajuns pe banii Camerei Deputatilor. Fie ca a fost vorba de cazare sau transport, demnitarul iesean a avut totul asigurat pentru zilele in care a cautat corabiile exploratorilor de acum 600-700 ani. Pentru ca nu a gasit nici comoara lui Barba Neagra, nici macar vreun cufar de pe Titanic, Relu Fenechiu s-a orientat apoi catre refugiatii care se pierd pe mare. Una dintre temele la care a asistat acesta a vizat interceptarea si salvarea de pe mare a cautatorilor de azil politic, refugiatilor si imigrantilor neregulati. Cu cati refugiati s-a intors liberalul de pe mare, numai el poate sti. Cert este ca Relu Fenechiu nu a scapat pana acum nici un prilej de a se praji la soare pe banii celor care l-au trimis sa-i reprezinte in Parlament.

Comentarii
Adauga un comentariu