Actualitate

A castigat de doua ori Dancing With The Stars si acum vrea sa-si faca o cariera la Hollywood. Crezi ca fizicul o ajuta sau nu?

Publicat: 16 iul. 2012

Imbracata intr-o pereche de bikini roz, actrita in varsta de 23 de ani si-a dezvaluit corpul atletic, de dansatoare profesionista, care a ajutat-o sa castige doua editii ale show-ului TV “Dancing With The Stars”.

Jucandu-se cu cei doi cockeri spaniel ai ei, Lexi si Harley, Julianne a reusit sa uite pentru cateva ore de programul ei aglomerat. Alaturi de ea nu a fost insa iubitul ei de 2 ani, vedeta TV Ryan Seacrest, care e intr-o vacanta cu familia in Saint-Tropez.

Desi a avut cateva roluri importante pana acum (in “Flashdance”, “Burlesque” si, mai recent, in “Rock Of Ages”), Julianne nu a reusit inca sa-si faca un nume in Cetatea Filmului.

Poate noul ei proiect cinematografic, “Safe Haven”, o adaptare dupa un roman de Nicholas Sparks (autorul celebrelor “The Notebook” si “Dear John”), in care joaca alaturi de Josh Duhamel, o va ajuta sa intre in randul actritelor cu success la box-office.

Pana atunci, insa, ca tot este sezonul costumelor de baie, ce parere aveti despre silueta Juliannei?loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit