Bizar

A castigat premiul cel mare la LOTO 6/49! Dupa o ora A MURIT! Gestul halucinant care i-a adus MOARTEA!!!

Publicat: 01 mart. 2017

Incident incredibil in Canada. Justin Reiter, din Canada, un tinar pasionat de aur a dat lovitura la loto 6/49. El a castigat 600.000 de dolari si a decis ca celebrarea sa sa nu fie una banala.  lottery-generic

Canadianul a luat o decizie socanta. El a decis sa isi placheze cu aur testiculele pentru a celebra suma imensa castigata la loterie. Apropiatii acestuia au declarat ca tinarul era pasionat de filmul Goldmember, o parodie a lui Austin Powers in care protagonistul, un criminal, coloreaza partile corpului victimelor in aur.

Justin a inceput prin a-si vopsi organele genitale, insa a decis ca asta nu e o solutie si a trecut la urmatorul nivel. El a imprumutat o masina speciala de placat aur prin care sa isi satisfaca nebunia.

Dupa 12 ore de la operatiune, Justin s-a simtit rau si a mers la spital. Acolo, starea lui s-a inrautatit si a decedat. Cauza mortii a fost otravirea cu plumbul din vopsea.

Doctorul Ian Joseffson de la Alberta Community Hospital unde a ajuns Justin atentioneaza faptul ca tinerii incearca din ce in ce mai multe operatiuni periculoase pe pielea lor pentru a iesi in evidenta.

sursa: fanatikloading...

Adauga un comentariu