Eveniment-Social

A cazut de la inaltime si a fost transportat la spital cu mai multe rani

Publicat: 20 nov. 2018
1

In ultimele doua zile, la spitalele din Iasi au ajuns multe persoane care au suferit accidente din cauza zapezilor. Astfel, pe mainile medicilor au ajuns mai multi pacienti policontuzionati, care s-au dezechilibrat pe suprafete alunecoase, acoperite in general de gheata sau de zapada.

In urma acestor accidente, multi pacienti sufera rani importante si au nevoie de ingrijiri de specialitate si internare. Acesta este si cazul unui barbat care a cazut si a fost transportat la Unitatea de Primire Urgente.

Citeste si: Foarte multi ieseni batuti ajung la spital! Un tanar a avut nevoie de ajutorul medicilor

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportat un barbat din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca acesta era policontuzionat prin cadere. In urma acestui incident, pacientul s-a ales cu traumatism craniocerebral si contuzie toraco-abdominala. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in UPU, pacientul a fost dirijat la Neurochirurgie pentru a beneficia de tratament de specialitate si pentru a fi supus unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu