Eveniment-Social

A cazut de la inaltime si s-a ales cu mai multe traumatisme

Publicat: 16 mai 2019
1

O femeie din Iasi a fost transportata de urgenta la spital dupa ce a cazut de la o inaltime de aproximativ trei metri. Din informatiile care au aparut, se pare ca aceasta a cazut de pe o scara si a suferit mai multe contuzii si traumatisme. Pacienta a fost internata pentru a primi tratament de specialitate.

Vezi si: O poveste emotionanta! Viata acestui tanar s-a schimbat radical dintr-o joaca! A ajuns o fantoma din cauza jocurilor de noroc si a drogurilor

"In cursul zilei de ieri, la Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta din judetul Iasi. In momentul in care a ajuns la unitatea medicala, s-a constatat ca pacienta era policontuzionata, prin cadere de la inaltime. Aceasta a suferit traumatism toraco-abdominal si traumatism cranio-cerebral. Aceasta a primit ingrijiri in cadrul Unitatii de Primire Urgente si a fost dirijata catre Neurochirurgie pentru a beneficia de tratament de specialitate, pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala si pentru a fi supusa unor investigatii mai amanuntite", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.

Adauga un comentariu