Cancan ultimă oră

A comandat un televizor de 2.700 de lei de pe un site românesc. Ce se afla de fapt în colet

Publicat: 29 feb. 2020

A comandat un televizor de 2.700 de lei de pe un site românesc. După două zile, curierul i-a adus coletul acasă. După ce a plătit, bărbatul a rămas fără cuvinte! În cutie se aflau…

Dacă până acum ai scăpat de ţepele date de diferite site-uri, de azi înainte te vei gândi de două ori înainte să te ia valul de reducerile incredibile la tot felul de produse. Un sucevean a simţit „ruşinea” pe pielea lui.

În vârstă de 29 de ani, bărbatul din Suceava a plătit 2.700 de lei pe un televizor comandat de pe un site românesc. A primit e-mail de confirmare, iar în două zile un reprezentant de la firma de curierat i-a adus coletul acasă. După ce a plătit şi a primit chitanţă, suceveanul a avut parte de un şoc: în cutie se aflau două pietre, două crengi de brad şi un suport TV.

Înşelăciunea, în oricare din variantele sale, este o infracţiune contra patrimoniului, constând în înşelarea încrederii participanţilor la raporturile juridice patrimoniale.

În toate sistemele de drept, înşelăciunea ori escrocheria este o faptă incriminată şi sancţionată.

Scopul acestei reglementări este acela de a-i proteja pe cei care îşi exercită cu bună-credinţă drepturile şi libertăţile economice, comerciale, inclusiv pe cele contractuale.
Comentarii
  • Mergeti pe fir,pana la sursa. Nu cred ca e imposibil de a depista vinovatul.
    Astfel de fapte,nu trebuie sa ramana, fara consecinte.
    Cel vinovat sa fie pedepsit exemplar,pentru a nu se perpetua astfel de escrocherii

  • După părerea mea,daca știrea este reală ar trebui sa se spună și numele site-ului respectiv,și asta ar fi cea mai mare sancțiune pt site,o reclamă negativa să nu mai pățească și alte persoane,tocmai de aceea nu cred aceasta știre!

Adauga un comentariu