Diverse

A crezut ca va avea 5 copii. Cand a ajuns la spital, avut un soc!

Publicat: 27 sept. 2016
14

Un canadian a trecut printr-un moment groaznic, dupa ce a crezut luni bune ca iubita sa ii va darui cinci copii.

Barbara Bienvenue (37 de ani) si Paul Servat (35 de ani) erau impreuna de doua luni, cand au aflat ca vor deveni parinti. Femeia s-a dus sa faca o ecografie si i-a dat vestea cea mare barbatului sau: urmau sa aiba cinci copii.

Cei doi si-au anuntat familiile si prietenii si au primit ajutor chiar si din partea oamenilor din cartier, care stiau ca va fi greu sa cresti cinci copii, simultan. Dupa ce au trecut noua luni, Paul a dus-o pe Barbara la spital, fericit ca urma sa fie tata. La unitatea medicala, a primit o veste groaznica: iubita sa nu era insarcinata.

In realitate, femeia nu fusese la vreun control medical pentru urmarirea unei sarcini si facuse doar un singur test de sange, care i-a aratat ca nu este gravida.

Barbara suferea de pseudcieza, cunoscuta si ca „sarcina-fantoma”, o afectiune din pricina careia o femeie poate suferi simptome similare unei sarcini, cum ar fi umflarea abdomenului si greturi, fara a fi gravida.

Ulterior, o ruda a femeii a marturisit ca nu este pentru prima oara cand femeia isi minte un partener. In anul 2010, femei a spus aceeasi minciuna unui alt iubit. Barbara a fost internata intr-un spital de psihiatrie.

Adauga un comentariu