Local

A dat cea mai mare spargere din viata lui! Hotul a crezut ca va scapa de oamenii legii

Publicat: 17 oct. 2016
1
La data de 16 octombrie 2016, politistii de la Targu Frumos au identificat pe raza localitatii Butea si adus la cercetari un barbat de 34 ani din judetul Neamt, banuit de comiterea mai unor infractiuni de furt calificat din locuinte.
 
Astfel, in perioada februarie -septembrie, barbatul ar fi patruns prin efractie in patru locuinte din comuna Butea, de unde ar fi sustras bunuri (bijuterii din aur, bauturi alcoolice) si bani. Prejudiciul creat este in valoare de 6850 lei. Din cercetari a rezultat ca barbatul ar fi locuit pe raza judetul Neamt, de unde s-ar fi deplasat cu bicicleta in comuna Butea, in zilele de duminica, cand ar fi savarsit furturile.

Citeste si: Satul de tulburel, a trecut pe bere. Un iesean a jefuit un magazin din Tibanesti

In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca barbatul este urmarit national si international, pe numele sau fiind emis un mandat de executare a pedepsei inchisorii de 4 ani, emis de Judecatoria Roman. In baza probatoriului administrat in cauza, barbatul a fost retinut de politisti pentru 24 de ore, iar cercetarile continua in vederea stabilirii intregii situatii de fapt. 
Adauga un comentariu