Magazin

A DECEDAT dupa ce politia i-a CONFISCAT canabisul

Publicat: 22 ian. 2015
1
Un medic din Augsburg (Germania) declar ca pacientul sau american ar fi fost si acum in viata daca politia nu i-ar fi confiscat cantitatea de marijuana, folosita in scopuri medicinale. In luna septembrie a anului trecut, autoritatile au efectuat o razie la domiciliul lui Robert Strauss si i-au confiscat acestuia iarba medicinala, pe care o detinea in mod legal, dar si o planta de marijuana, pe care raposatul o cultiva ilegal.

Citeste si: JAF cu o cana in buricul orasului

Strauss avea un permis federal pentru a fuma canabis, dupa ce s-a concluzionat ca tratamentele medicale ii provocau prea multe efecte secundare, a declarat Dr. Franjo Grotenherman pentru Süddeutsche, vorbind despre profilul pacientului sau de 50 de ani, aflat in metastaza. Costurile pentru achizitionarea marijuanei necesare depasea 1000 de dolari lunar, asa ca el s-a hotarat sa cultive in propria locuinta planta miraculoasa.
In momentul in care politistii au patruns in casa lui, agentii au confiscat cinci grame, cantitate care ii ajungea aproape trei zile pentru a-si alina durerile cronice. Neavand alternativa, Strauss a revenit la tratamentul medicamentos. Saptamana trecuta, Grotenherman a fost sunat de Strauss, care se mutase in urma cu 28 de ani in Bavaria, din New Jersey. Pacientul i-a transmis medicului sau curent ca se internase in spital, iar la scurt timp acesta a decedat.

Citeste si: Captura RECORD de cocaina

Grotenherman sustine ca medicamentele administrate in spital lui Strauss i-au provocat acestuia o stare de somnolenta excesiva. Fiind profund anesteziat, acesta s-ar fi ridicat din pat, s-a dezechilibrat si s-a lovit. La autopsie, s-a constatat ca trupului sau era plin de echimoze. Potrivit sursei citate mai sus, Grotenherman speculeaza ca organismul pacientului sau era extrem de slabit, iar organele sale interne au intrat in soc, provocandu-i moartea.
Adauga un comentariu