Mozaic muzical

A devenit mama dupa 9 fertilizari in vitro! Dezvaluirile incredibile ale Cristinei Spatar

Publicat: 31 ian. 2018
3

Este mama a doi copii, Aida (5 ani) si Albert (7 ani), dar putina lume stie cat a avut de suferit Cristina Spatar pentru a ramane insarcinata. Ea a dezvaluit ca a facut nu mai putin de noua fertilizari in vitro, pana a reusit sa devina mama. A suferit mult, a cazut chiar in depresie.

”Eu am facut noua fertilizari in vitro, copiii mi i-am dorit foarte tare. Ii divinizez, ii iubesc foarte mult si incerc sa-i protejez cat pot. M-am chinuit sa-i aduc pe lume, am trecut prin perioade grele. Sunt genul acela de mamica foarte sensibila. Am trecut si prin etapa aceea de depresie, am si plans.

Mi-a fost foarte, foarte greu, dar consider ca a meritat. Am niste copii extraordinar de iubitori, de buni, de sensibili, destepti, frumosi. Nu ca sunt ai mei, dar chiar sunt o mamica norocoasa. Cred ca orice mama si-ar dori niste ingerasi ca ai mei”, a declarat, pentru wowbiz, Cristina Spatar.

Fuego a bagat 40 de lei la pacanele. Cati bani a castigat. A crezut ca nu vede bine: „Domne, eu cred ca astea sunt facute ca noi sa pierdem, nu sa castigam”

Paul Surugiu, Fuego, e in turneu prin toata America alaturi de mama lui fictiva, Irina Loghin, si alti artisti de renume. Ajunsi in Las Vegas, Fuego si-a incercat norocul la pacanele.

"Cat sa bagam, 10 dolari? Nici nu stiu unde se baga dolarii. Cred ca aici! Uite ca i-a luat. Hai sa vedem. Inca avem 10 dolari. 7 dolari. Fratilor, am facut 22 de dolari! Daca puteti sa credeti. Am facut 22 de dolari si am bagat 10, voi realizati? Domne, eu cred ca astea sunt facute ca noi sa pierdem, nu sa castigam. Ce sa fac, sa merg inainte sau sa scot inca 10 dolari in plus? Ce tare. Hai, inca o data…", a spus Fuego, entuziasmat ca joaca la pacanele.

Fuego a marturisit ca e impresionat de Las Vegas. "Sunt cu colegii de la Alesis, cu doamna Irina, suntem in plin turneu in America, n-am crezut ca aici, in Las Vegas, e raiul. Am vazut cele mai frumoase spectacole de musical, Circ de Soleil, Celine Dion", a povestit Fuego.
Adauga un comentariu