International

A divorţat de soţie şi s-a căsătorit cu soacra. Motivul bărbatului este incredibil

Publicat: 12 feb. 2021
barbat care s-a casatorit cu soacra lui
Un bărbat a divorţat de soţie, după mai mulţi ani de căsnicie, şi s-a căsătorit cu soacra lui

Poveste incredibilă care bate orice scenariu de film. Un bărbat a divorţat de soţie, după mai mulţi ani de căsnicie, şi s-a căsătorit cu soacra lui. Bărbatul s-a despărţit de soţie după 8 ani de relaţie, şi s-a cuplat imediat cu soacra lui, cu care s-a şi căsătorit, acum având mai bine de trei decenii de căsnicie cu aceasta.

A divorţat de soţie şi s-a căsătorit cu soacra

S-a căsătorit cu soacra. Povestea este reală. După 8 ani de căsnicie, bărbatul a divorţat de soţie şi s-a cuplat cu soacra lui. Când crezi că le-ai văzut ori auzit pe toate, mai primeşti o lovitură. Ba mai mult, în 2007 cei doi au decis să-şi unească destinele în faţa lui Dumnezeu. Sunt împreună de 31 de ani.

Protagoniştii sunt Clive şi Brenda. Ei trăiesc o poveste de dragoste care a fost intens judecată şi contestată. Iniţial, Clive a fost căsătorit cu fiica Brendei pe care o cheamă Irene. Clive şi Irene s-au căsătorit în 1977 şi au făcut două fiice Sarah şi Tanya. Neînţelegerile au început să devină tot mai dese, iar în 1985, cei doi au divorţat. Patru ani mai târziu, Clive şi Brenda – fosta soacra, au început să se întâlnească în secret.

„Ne-am îndrăgostit. Într-o noapte, m-a luat la băut şi am ajuns să ne sărutăm”, a declarat femeia.

Povestea lor de dragoste a continuat, iar cei doi şi-au propus să se căsătorească în 1997. La câteva zile după ce s-au aflat intenţiile lor, Clive a fost arestat şi tras la răspundere, din cauză că legea nu permitea astfel de căsătorii. El a fost avertizat că, dacă va continua, risca să petreacă şapte ani în închisoare.

Abia după 10 ani, o instanţă europeană a decis că interzicerea căsătoriei socrilor constituia o încălcare a drepturilor omului. Astfel că, cei doi au primit undă verde şi şi-au unit destinele, aşa cum îşi doreau, pe 17 martie 2007.

„Îmi amintesc când am auzit ştirile la televizor, în septembrie 2005”, a spus Clive.

În sfârşit, cei doi au devenit soţ şi soţie la registratură Warrington – acelaşi loc în care Clive se căsătorise cu Irene – fiica Brendei, în urmă cu 30 de ani.

Familiile celor doi nu au participat la oficierea căsătoriei, pentru că nu au fost niciodată de acord cu relaţia dintre cei doi. Chiar şi aşa, Brenda şi Clive au declarat că tot ce a contat pentru ei a fost că sunt împreună.

Împreună de 31 de ani

Acum, după 31 de ani de relaţie, şi 13 ani de căsnicie, cei doi sunt mai fericiţi că niciodată. Brenda spune că soţul ei este un domn şi are multă grijă de ea. Ea a declarat că sunt împreună 24/7 şi că trăieşte un miracol.

Pe de altă parte, soţul ei şi fostul ei ginere a declarat că această căsătorie l-a schimbat total şi că se simte diferit de cum era înainte.

Clive şi Brenda trăiesc în continuare una dintre cele mai emoţionante poveşti de dragoste. Brenda la 77 de ani declară că: ,,Cleve este un domn şi are grijă de mine. Suntem împreună 24/7 şi este un miracol.”, potrivit mirror.co.uk.

În interviul acordat pentru mirror.co.uk, Brenda nu a precizat ce părere a avut fiica ei, şi nepoatele, despre această relaţie/căsnicie.
Adauga un comentariu