Sport

A doua zi a turneului WTA 125 „BCR Iași Open”: Andreea Prisăcariu, elimiantă în turul I! – GALERIE FOTO

Publicat: 03 aug. 2022
jucatoare tenis pe teren
În primul meci desfășurat pe „Central”, ieșeanca Andreea Prisăcariu, una dintre beneficiarele de wild-card, a pierdut în fața Anastasiei Zakharova, cu un scor de 0-6, 3-6

După ce, luni, 1 august 2022, s-au desfășurat atât meciurile din calificări, cât și o parte din meciurile de pe tabloul principal la Baza Sportivă Ciric, în cursul zilei de marți, 2 august 2022, s-au desfășurat alte 14 meciuri de pe tabloul principal

În perioada 1 – 7 august 2022, la Baza Sportivă Ciric, se desfășoară un turneu WTA, eveniment care include Iașul pe o listă selectă a orașelor care organizează atât turnee WTA, cât și ATP, vara aceasta, în luna iulie, fiind ținut și turneul ATP Challenger „Concord Iași Open”.

A doua zi de dispute pe terenurile de la Ciric, la turneul WTA 125 „BCR Iași Open”

Programul pentru ziua de marți a turneului WTA 125 „BCR Iași Open”, 2 august 2022, a inclus un număr total de 14 meciuri. Acesta le-a adus ca adversare pe Andreea Prisăcariu și Anastasia Zakharova, pe Reka-Luca Jani și Briana Szabo, pe Maja Chwalinska și Dea Herdzelas, pe Kristina Mladenovic și Tena Lukas, pe Cristina Dinu și Mihaela Buzărnescu, pe Olivia Tjandramula și Rebeka Masarova, Darya Astakhova și Irina Bara, Despina Papamichal și Panna Udvardy, Paula Ormechea și Lavinia Tănăsie, Viktorija Golubic și Yuki Naito, Alexandra Cadantu-Ignatik și Natalia Vikhlyantseva, Clara Burel și Ekaterine Gorgodze, Nadia Podoroska și Ilona-Georgiana Ghioroaie, iar, la dublu, echipa formată din Yu-Chieh Hsieh și Jing-Jing Lu, împotriva Andreei Prisăcariu și Anitei Husaric.

S-au desfășurat câte 3 meciuri simultan, similar zilei de luni, pe terenurile Central, 5 și 6. De data aceasta, condițiile meteo au fost prielnice, astfel că nu au mai existat inconveniente de ordin meteorologic, meciurile având loc conform programului stabilit anterior.

Organizatorii evenimentului au mai anunțat, de asemenea, că toți copii sunt așteptați la Baza Sportivă Ciric, începând cu ora 11:00, pentru a juca tenis, la Kids Day.

Andreea Prisăcariu, elimiantă de la „BCR Iași Open”

În primul meci desfășurat pe „Central”, ieșeanca Andreea Prisăcariu, una dintre beneficiarele de wild-card, a pierdut în fața Anastasiei Zakharova, cu scorul de 0-6, 3-6.

Acesteia i-a urmat și românca Briana Szabo, tot beneficiară de wild-card pe tabloul principal. Briana a fost învinsă de jucătoarea de origine maghiară Reka Luca Jani, cu scorul de 1-6, 2-6.

Pe terenul 6, partida disputată între poloneza Maja Chwalinska și Dea Herdzelas din Bosnia s-a soldat cu victoria tenismenei din Polonia, scorul fiind 6-2, 6-1. Maja va juca în optimi împotriva favoritei cu nr. 4, Olga Danilovic.

Rebeka Masarova, de origina spaniolă s-a bucurat de o victorie scurtă, rezultată în urma meciului dintre ea și australianca Olivia Tjandramulia, cu scorul de 6-0, 6-0.

Românca Cristina Dinu s-a calificat și ea în turul 2 după ce Mihaela Burzănescu a fost nevoită să se retragă, ca urmare a unei accidentări la gleznă.

Lavinia Tănăsie nu a reușit să treacă mai departe, oprindu-se în turul I la BCR Iași Open, fiind învinsă de argentiniana Paula Ormaechea, scor 5-7, 3-6.

Franțuzoaica Kristina Mladenovic a revenit în mod spectaculos în fața tenismenei de origine croată, Tena Lukas. Favorita nr. 6 la Iași, a pierdut primul set cu 2-6, după care le-a adjudecat pe următoarele două cu 7-6 și 6-3.

Și Panna Udvardy, de origine maghiară, favorita nr. 2 la Iași, s-a calificat în optimile de finală, învingând-o în primul tur pe Despina Papamichail, din Grecia, cu scorul de 6-3, 7-5.

O surpriză a venit din partea jucătoarei provenită din calificări, rusoaica Darya Astakhova. Aceasta a reușit să o elimine pe Irina Bara, scor 6-3, 6-3.

Tenismena Alexandra Cadanțu-Ignatik s-a calificat și ea la optimil de finală, învingând-o pe rusoaica Natalia Vikhlyantseva, scor 6-4, 6-3.

Dintre meciurile la dublu, echipa formată din ieșeanca Andreea Prisăcariu și Anita Husarica s-a impus pe teren în fața perechii asiatice din care făceau parte Yu Chieh Hsieh și Jing Jing Lu, scor 6-2, 7-5.

Cea mai mare surpriză a turneului WTA 125 „BCR Iași Open”a fost oferită de japoneza Yuki Naito, venită din calificări, care a învins-o pe principala favorită, Viktorija Golubic, scor 6-3, 6-4.
Adauga un comentariu