National

A evitat o tragedie si a cazut cu TIR-ul intr-o rapa de 8 metri

Publicat: 13 oct. 2012
1

Un tir cazut intr-o rapa de opt metri la intrarea in Galati. Din cauza ploii, intr-o curba, soferul autotrenului a pierdut controlul volanului si a iesit de pe carosabil.

TIR-ul a fost la un pas sa ajunga peste casele oamenilor, dar s-a oprit intr-un copac. Localnicii care au case la baza prapastiei, chiar s-au temut ca masina sa nu ajunga peste ei.

„Un autoretren a intrat in tangaj, soferul evitand o tragedie, sa intre pe contrasens intr-un autobuz plin cu calatori. A ales varianta cealalta, a iesit pe partea dreapta si a coborat partial o rapa de 70 de grade inclinare”, a explicat Angel Trifan, medic coordonator al SMURD Galati.

Unul dintre proprietarii caselor a declarat, la randul sau: „Eu dormeam la momentul respectiv, am auzit o busitura, am iesit afara si am vazut masina. Eu ma astept de atatia ani. Toata lumea ma intreba, nu ti-e teama ca o sa cada vreo masina? Si-acuma stau cu tir-ul deasupa capului”.

Soferul a pierdut controlul volanului din cauza ploii abundente si a carosabilului umed. El a fost testat de politisti, insa nu consumase alcool. Autotrenul a fost scos din rapa cu ajutorul unei macarale.

sursa: rtv.net

Adauga un comentariu