Magazin

A facut-o pe Andra sa planga la „Romanii au Talent”, acum cerseste mila oamenilor. Ce a ajuns sa faca un fost concurent

Publicat: 14 iul. 2014
1

Petrica Hartescu, in varsta de 27 de ani, a venit la „Romanii au talent pentru a arata tuturor talentul sau de pictor. El a suferit un accident rutier in urma caruia a ramas fara piciorul drept, in urma cu 4 ani si s-a apucat apoi sa picteze cu degetul pe sticla peisaje superbe din natura.

Citeste si: MUTAREA ANULUI! Cine ii ia locul lui MIHAI PETRE, la ROMANII AU TALENT?

„Vreau sa transmit fericire si un zambet pe buzele celor din fata mea”, a spus acesta cand a pasit pe scena Romanii au talent. El a reusit sa o faca atunci pe Andra sa lacrimeze de emotie cand a vazut ce lucruri minunate ies din mainile barbatului, potrivit wowbiz.ro.

Citeste si: Mama lui Mihai Petre, in stare de soc dupa vestea primita azi

Acum, Petrica a ajuns sa picteze pe litoral, in Mamaia, in fata oamenilor pe faleza, pentru ceva bani. Din pacate toti cei aflati in concediu la mare se opresc, privesc si trec mai departe fara a ramane prea impresionati. Pentru a atrage mai multi cumparaturi el a pus chiar si un banner in spatele masutei unde lucreaza, insa fara niciun rezultat. Desi o pictura de-ale sale nu depaseste 30 de lei, nimeni nu pare sa fie prea interesat de ce iese din mainile fostului concurent al show-ului de talente de la ProTV.

Citeste si: Dansatoarea la bara de la „Romanii au talent” s-a ajuns. Vezi ce si-a cumparat din banii

Adauga un comentariu