Magazin

A fost ales cel mai frumos om din lume – FOTO

Publicat: 24 apr. 2019
1

Actrita, femeia de afaceri si activista pentru drepturile copiilor Jennifer Garner a fost aleasa cel mai frumos om din lume din partea revistei People. Titlul a fost acordat pentru "modul de viata echilibrat, in care imbina cariera, activitatile caritabile si cresterea celor trei copii ai ei". Actrita in varsta de 47 de ani joaca in filme si seriale TV, a cofondat compania de produse alimentare organice pentru bebelusi Once Upon a Farm si este ambasadoare al grupului care militeaza pentru drepturile copiilor Save the Children.

Leonardo DiCaprio, intr-un film al lui Guillermo del Toro

Garner a declarat pentru publicatia People ca nu s-a considerat "o fetita draguta" in copilarie, pe care si-a petrecut-o in statul Virginia. De asemenea, in prezent, nu este o persoana foarte eleganta, preferand jeansii, pantofii sport si puloverele, cu exceptia tinutelor cu care apare pe covorul rosu. Jennifer Garner a devenit cunoscuta gratie rolului interpretat in serialul de televiziune "Alias" si a interpretat in ultimii ani roluri principale in cateva productii importante, precum "Dallas Buyers Club", "Fantomele fostelor iubite/ Ghosts of Girlfriends Past" si "Alexander si cea mai oribila zi/ Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day".

Jennifer Garner a fost casatorita cu actorul Scott Foley, din 2000 pana in 2003. Garner si actorul Ben Affleck s-au cunoscut in 2001, in timpul filmarilor pentru "Pearl Harbor", dar s-au indragostit in 2003, in timpul filmarilor de la "Daredevil", un lungmetraj in care au interpretat rolurile principale. Au decis sa formeze un cuplu in 2005 si s-au logodit in aprilie 2005. S-au casatorit dupa alte doua luni, in iunie, in cadrul unei ceremonii private, pe Insulele Turks si Caicos, in timp ce Jennifer era insarcinata cu prima lor fiica, Violet. Dupa alti doi copii, Seraphina, in varsta de noua ani ani, si Samuel, in varsta de sase ani, s-au despartit, in 2015, iar divortul lor a fost pronuntat in 2018. Anual, People publica o lista a oamenilor frumosi din lume. In 2018, titlul de cel mai frumos om din lume i-a fost acordat cantaretei Pink.
Adauga un comentariu