Magazin

A fost anuntata ca mai are de trait doar cateva saptamani si a decis sa se casatoreasca. Ce a urmat te va lasa masca

Publicat: 05 ian. 2015
1

A fost anuntata ca mai are de trait doar cateva saptamani si a decis sa se casatoreasca.

Cand Liza Heaton, o femeie in varsta de 25 de ani, a aflat ca forma rara de cancer cu care se lupta de ani buni a recidivat, doctorii au anuntat-o ca mai are de trait doar cateva saptamani. In vreme ce se afla in spital, Liza si iubitul ei, Wyatt, au decis ca in perioada urmatoarea sa stea impreuna si sa se casatoreasca.

Citeste si Descoperire ULUITOARE in Ierusalim. Acum povestea crucificarii lui Iisus se LEAGA!

Au invitat cele mai apropiate persoane si cativa prieteni si au crezut ca planuiesc un eveniment in cinstea Lizei, dar totul s-a transformat intr-o nunta in toata regula, o casatorie planificata in numai 2 zile.

Peste 150 de persoane au venit sa fie alaturi de cei doi indragostiti. Prietenii si familia au venit impreuna la casa matusii Lizei, iar petrecerea a durat mai bine de opt ore.

Citeste si INCREDIBIL! Stiai ca grasimea ne apara de bacterii?

„Am vrut ca aceasta zi sa fie o nunta, nu un eveniment despre starea mea de sanatate”, a marturisit mireasa.

Din cauza situatiei, Liza si iubitul ei nu au avut parte de o luna de miere, asa cum se intampla de obicei in cazul tinerilor casatoriti. Chiar daca nu a avut parte de o vacanta alaturi de iubit, noul tratament la care a fost supusa Liza pare sa aiba un efect extrem de mare asupra bolii cu care se lupta: medicii incearca sa opreasca dezvoltarea tumorii, iar in primavara noi proceduri medicale ii vor fi aplicate.

Adauga un comentariu