Actualitate

A fost bătut cu bestialitate, iar mai apoi atacat cu spray paralizant! Un tânăr din Miroslava trăiește coșmarul vieții lui!

Publicat: 16 dec. 2019

Un tânăr din comuna Miroslava, județul Iași, a ajuns de urgență la spital în urma unei încăierări. După ce a fost agresat, acesta a fost atacat cu spray paralizant, provocându-i-se arsuri în zona ochilor. „În cursul zilei de duminică, la Unitatea de Primire Urgențe a fost transportat un tânăr în vârstă de 29 de ani. Acesta a fost preluat de către un echipaj medical, după un apel la 112. Cadrele medicale au constatat, când au ajuns la fața locului, că pacientul era policontuzionat și suferise arsuri în urma unui atac cu spray paralizant”, precizează prof. dr. Diana Cimpoeșu. În momentul în care tânărul a ajuns la spital, s-a constat că avea o contuzie craniană, era policontuzionat și avea arsuri la nivelul feței.

„Pacientul a fost tratat în Unitatea de Primiri Urgențe și clinica de oftalmologie și nu prezenta leziuni care să necesite internare în Spitalul „Sf. Spiridon”. Acesta a fost dirijat către Spitalul de Neurochirurgie pentru a primi îngrijiri specifice pentru contuzie craniană, urmând să fie direcționat către medicină legală”, adaugă medicul ieșean.loading...

Adauga un comentariu