Diverse

A fost declarat mort si a fost dus la morga. La crematoriu, ceva socant s-a petrecut: „Ce se aude?”

Publicat: 01 nov. 2016
14

Un bebelus declarat mort s-a „trezit” la viata cu doar cateva minute inainte de a fi incinerat. Micutul An An, nascut in China, a venit pe lume prematur, in a saptea luna de sarcina a mamei. Copilul a fost imediat dus la incubator, insa la scurt timp tatal a insistat ca micutul sa fie externat, in ciuda avertismentelor medicilor.

Doua zile mai tarziu, bebelusul a inceput sa se simta rau, ia parinti l-au adus din nou la spital. Aici, medicul pediatru a stabilit ca acesta nu mai respira, iar inima nu ii mai batea, asa ca l-a declarat mort.

Unitatea medicala a eliberat chiar si un certificat de deces, iar nou-nascutul fost dus la morga, scrie The Telegraph. A stat acolo 15 ore, la o temperatura de minus 12 grade Celsius. Cu toate acestea, cand a fost scos pentru a fi incinerat, un adevarat miracol s-a petrecut. Bebelusul a revenit la viata si dus din nou la Camera de Urgente.

Medicii i-au acordat ingrijirile necesare, iar acum micutul se afla din nou la incubator. „Sunt pediatru de peste 20 de ani, dar chiar nu pot sa inteleg cum s-a petrecut acest miracol”, a marturisit dr. Chen Shuanghua.

sursa

Adauga un comentariu