National

A fost gasita MOARTA in casa unui batran

Publicat: 07 ian. 2015
1
O femeie de aproximativ 46 de ani, din localitatea galateana Frumusita, a fost gasita moarta, in casa unui barbat in varsta de 75 de ani, dupa ce a fost lovita si injunghiata, procurorii criminalisti declansand cercetari pentru descoperirea agresorului.
Potrivit unor surse provenite din randul anchetatorilor, in cursul zilei de luni, vecinii au presupus ca s-a ipetrecut ceva in locuinta batranului de 75 de ani si i-au sesizat pe politisti, acestia gasind in casa o femeie de 46 de ani, fara viata, avand mai multe plagi injunghiate si urme de lovituri cu un obiect contondent, potrivit mediafax.ro.
Din primele informatii a reiesit ca femeia ar fi murit duminica. Satenii presupun ca ar putea fi vorba despre o crima comisa din gelozie sau pe fondul consumului de alcool. Localnicii spun ca batranul era vizitat nu numai de femeia de 46 de ani, ci si de o alta, de aproximativ aceeasi varsta, care obisnuia sa vina la el acasa pentru a-l ajuta la diferite treburi gospodaresti, si nu este exclus sa fi aparut certuri intre cei trei care sa fi dus, in final, la acest omor.
Satenii din Frumusita mai spun ca in curtea unde locuieste batranul s-a mai petrecut o crima in urma cu doi ani, cand fiul acestuia a fost omorat de concubina sa.
 
Adauga un comentariu