Actualitate

A fost identificat vinovatul pentru explozia din Nashville! Iată momentul în care maşina este detonată – VIDEO

Publicat: 28 dec. 2020
momentul exploziei din Nashville care a ucis 3 persoane și a deteriorat 40 de clădiri
momentul exploziei din Nashville care a ucis 3 persoane și a deteriorat 40 de clădiri

Anchetatorii continuă să se uite la „orice motiv posibil” în explozia de la Nashville după ce l-au identificat pe bombardier drept Anthony Quinn Warner .

Explozia din dimineața de Crăciun, care a avut loc în centrul orașului, a lăsat cel puțin trei răniți și a avariat mai mult de 40 de clădiri. Anchetatorii au spus că maşina implicată în explozia din Nashville difuză o avertizare vocală feminină pentru a evacuare.

Oamenii legii au evacuat zona în care era alertă

După ce au fost informați despre avertisment, ofițerii de poliție din Nashville au început imediat să acționeze, bătând la ușă și evacuând locuitorii din zonă și probabil salvându-i pe mulți de răni grave, a spus primarul John Cooper.
Anchetatorii se uită la „orice motiv posibil”, a declarat Doug Korneski, agentul special al FBI care se ocupă de biroul de la Memphis, în cadrul unei conferințe de presă de duminică seară.

Ce spune vecinul atentatorului despre el

Steve Schmoldt locuiește alături de Warner din 2001, iar soția lui Schmoldt locuiește în casă din 1995.
„A locuit acolo de mult timp și s-a cam păstrat pentru sine”, a spus Schmoldt pentru CNN de la Warner. „Tot ce l-am cunoscut a fost Tony. Era un fel de pustnic.” Acesta nu interacţiona cu Anthony Quinn Warner. Cele mai multe interacţiuni erau când îşi mai aruncau câte o privide de după gard, a spus vecinul.

Vineri seara, Schmoldt a spus că soția sa a observat camioane alea forţelor de ordine în afara casei lui Warner. În timp ce cuplul s-a așezat să bea cafea sâmbătă dimineață, soția sa a spus că a văzut afară ceea ce credea că este o echipă SWAT.

O dubiță văzută pe Google Street View la casa lui Warner pare să se potrivească cu cea implicată în explozie.

„A avut asta de mult timp”, a spus Schmoldt. „Uneori a avut-o în aleea să. Uneori a avut-o în curtea să.”
În timp ce dubița a fost parcată în curtea din spate de câteva săptămâni, Schmoldt a spus că nu a mai fost pe proprietate de câteva zile.
Steve Fridrich, de la Fridrich & Clark, LLC, a declarat că l-a angajat pe Warner ca și consultant în calculatoare pentru afacerea să imobiliară. Într-o declarație făcută duminică, Fridrich l-a descris pe Warner drept o „persoană drăguță”. El a spus că Warner a spus că se va retrage la începutul acestei luni.

„Tony Warner nu a fost niciodată angajat al companiei noastre, dar ocazional venea la biroul nostru pentru a ne deservi computerele. La începutul acestei luni, el ne-a zis că se retrage din această perspectivă, Fridrich & Clark nu a mai avut niciun contact cu el de atunci”, a spus el. a declarat în declarație CNN.

„Aflând că Tony este suspect în bombardamentul de pe 2nd Avenue în dimineața de Crăciun, Fridrich & Clark au notificat autoritățile că a oferit servicii IT firmei noastre. Tony Warner, pe care îl știam, este o persoană drăguță care nu a manifestat niciodată un comportament care a fost mai puțin decât profesionist. ”

Imaginile cu explozia au fost date publicării de oamenii legii și jurnaliștii de la BBC au uploadat video-ul pe youtube

Adauga un comentariu