Local

A fost identificată tânăra care a murit în BMW-ul lovit de tren. Avea 25 de ani – Exclusiv, Galerie Foto

Publicat: 14 feb. 2021
A fost identificată tânăra care a murit în BMW-ul lovit de tren. Avea 25 de ani - Exclusiv Galerie Foto
Laura N., tânăra care a decedat în accidentul rutier

Laura N., în vârstă de 25 de ani, din Bârlad, se afla în autoturismul marca BMW implicat în accidentul feroviar care a avut loc astăzi, 14 februarie 2021, în localitatea ieșeană Vlădeni. La volanul autovehiculului se afla Dragoș P., un student la o universitate ieșeană. Apropiați ai tânărului din Piatra-Neamț au declarat că acesta a achiziționat mașina în urmă cu o zi din Suceava.

Apelul care a anunțat accidentul a fost făcut la ora 15.28. Trenul implicat în accident circula pe ruta Iași – Dorohoi, R16520.

La fața locului s-au deplasat două echipaje ASAS, unul DESC și unul EPA. De asemenea, spre locul tragediei s-a deplasat un elicopter si un echipaj SAJ.

Am trimis elicopterul la o intervenție primară accident feroviar la Vlădeni, între un tren și un vehicul. În urma accidentului, au rezultat două victime cu leziuni incompatibile cu viața, care nu au fost identificate. Este vorba despre un bărbat învârstă de 23 de ani și o femeie de aproximativ 25 de ani“, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Click aici pentru a afla toate detaliile despre accident.

Recomandări pentru evitarea producerii accidentelor rutiere

Oamenii legii acționează în permanență cu scopul de a reduce riscul rutier, de a combate principalele cauze care generează accidentele rutiere și de a salva vieție, dar și pentru a sancționa participanții la trafic care nu respectă regulile de circulație, fiind un real pericol pentru siguranța circulației pe drumurile publice.

Recomandările Poliției Române pentru șoferi pentru a evita producerea accidentelor rutiere:

 • Contribuie la siguranţa rutieră! Nu conduce autovehicule dacă ai consumat băuturi alcoolice!
 • Planifică-ţi din timp călătoria! Dacă vremea este nefavorabilă renunţă la utilizarea automobilului propriu şi foloseşte transportul în comun.
 • Pe carosabil se pot forma zone alunecoase înainte ca termometrul să arate 0˚C. Ia în calcul iminenţa apariţiei poleiului!
 • Pleci la drum de sărbători? Nu risca să conduci obosit, ia pauze dese!
 • Este foarte important să ai o bună vizibilitate în trafic. Nu pleca la drum până nu ai curăţat complet toate geamurile maşinii.
 • Este ilegal să conduci sub influenţa substanţelor psihoactive, inclusiv a unor medicamente care conţin asemenea substanţe.
 • Distanţele de frânare pot fi de până la 3 ori mai mari pe drumuri alunecoase. Adaptează-ţi viteza şi circulă cu prudenţă!
 • Dacă ai consumat câteva pahare cu alcool în cursul serii, este posibil ca dimineaţa să fi încă sub influenţă. Nu risca să conduci astfel!
 • Asigură-te că sistemul de control al stabilităţii autovehiculului tău este pornit, pentru a-ţi asigura o tracţiune optimă.
 • Nu accepta să te urci într-o maşină condusă de un şofer băut! Anunţă imediat poliţia.
 • Dacă drumarii acţionează pentru deszăpezire creează-le spaţiu de lucru! Nu-i depăşi şi facilitează-le acţiunea!
 • Porneşti la drum lung de sărbători? Ca tine procedează alte câteva mii de şoferi! Ia-ţi o rezervă de timp!

 
Adauga un comentariu