Eveniment-Social

A fost inaugurata prima spalatorie pentru saraci

Publicat: 07 iun. 2011
1

Persoanele cu venituri mici vor putea sa-si spele gratuit hainele sau sa primeasca sfaturi în legatura cu igiena personala, la Spalatoria Sociala inaugurata marti, în Bucuresti, proiectul fiind o premiera la nivel national.Spalatoria Sociala a fost inagurata, marti, în prezenta primarului general Sorin Oprescu.

Proiectul initiat de Asociatia Portico pune gratuit la dispozitia tuturor persoanelor cu venituri mici si a familiilor numeroase servicii de consiliere în domeniul igienei personale, detergent si balsam donat de Unilever, precum si zece masini de spalat si zece urscatoare semiprofesionale oferite de Whirlpool, dintre care una dedicata nou-nascutilor.

Astfel, orice locuitor al Capitalei care are nevoie de aceste servicii din cauza situatiei socio-materiale cu care se confrunta (persoane cu venituri mici, someri, pensionari, parinti singuri, persoane fara adapost) va putea beneficia gratuit de serviciile puse la dispozitie de Spalatoria Sociala (spalare, uscare, detergent).

De asemenea, o masina de spalat si un uscator vor fi rezervate pentru spalarea si uscarea hainelor de copii cu varste pana la un an.

Programarile se pot face direct la locatie de luni pana vineri între orele 8.00 – 16.00 sau la telefonul 0765 421 286. Asistentii DGASMB, care ofera si consultanta privind igiena personala, dar si modul de operare al masinilor, vor efectua prin sondaj anchete sociale printre beneficiari pentru a determina nevoile reale ale acestora.

Adelina Pestritu, cea mai sexy femeie divortata

Vedetele din peisajul autohton care au trecut pe la tribunal în urma unui divort au fost incluse într-un top realizat de ProTv Magazin.Adelina Pestritu, fosta doamna Liviu Varciu, le-a surclasat pe unele dive mioritice precum Monica Columbeanu, Oana Zavoranu sau Geanina Varga si a iesit pe primul loc în topul celor mai sexy vedete autohtone divortate.Locul doi în top i-a revenit Mihaelei Radulescu, în timp ce locul trei a fost ocupat de Geanina Varga, noua prezentatoare de la Antena 1.

Si-a violat fiica dupa ce a iesit din puscarie

Un buzoian din localitatea Cilau si-a violat una dintre fiice.Barbatul abia fusese eliberat din puscarie, acolo unde intrease, culmea, tot pentru incest. Anii de închisoare nu l-au speriat deloc pe barbat, iar cand a ajuns acasa si-a violat fiica în varsta de 17 ani. Aceasta a reusit sa fuga pana la o vecina careia i-a povestit toata întamplarea. Politistii au sosit la fata locului si l-au arestat pe barbat care va ajunge iar dupa gratii.

Adauga un comentariu