Magazin

A fost la un pas sa fie mancat de un ALIGATOR, dar el e fericit din alt motiv – Vezi care

Publicat: 27 aug. 2013

Un fotograf american a fost la un pas de moarte dupa ce s-a decis sa fotografieze aligatori in miezul noptii, dar a reusit sa scape, dupa ce una dintre bestii i-a inghitit camera. Cu toate acestea, dupa opt luni, tanarul a ramas surprins cand un alt aligator a iesit la mal cu dispozitivul agatat de picior. Mai mult, cardul de memorie nu a fost afectat de incident si barbatul a putut sa recupereze imaginile.

Mario Aldecoa si-a pierdut intr-o noapte de ianuarie apratul foto in valoare de 1.300 de dolari, dar a scapat cu viata, dupa ce un aligator l-a atacat si i-a inghitit dispozitivul, potrivit rtv.net.

Cu toate acestea, la opt luni dupa incident, un alt animal a iesit din apa cu camera foto legata de picior, lucru care i-a surprins pe ingrijitorii unei ferme de reptile din Florida. Astfel, dupa ce a folosit blitz-ul intr-un mod necorespunzator, o bestie de 250 de kilograme s-a speriat si l-a atacat pe tanar, reusind sa manance camera foto.

Chiar daca ecranul LCD a fost distrus si aparatul nu mai functioneaza, fotograful a reusit sa salveze cardul de memorie, motiv pentru care a putut viziona imaginile surprinse la inceputul anului. Mai mult, el este fericit ca a scapat cu viata, mai ales ca in ultima imagine se pot vedea zeci de reptile fioroase care erau cu ochii pe el, gata sa il manance.

„Aligatorii pot vedea foarte bine noaptea. Ei se bazeaza pe elementul surpriza, lucru pe care l-a folosit si cel care m-a atacat pe mine. In ultima imagine poti vedea la distanta foarte multi aligatori. Mici cerculete rosii care provin de la ochii lor. In fata poti vedea trei sau patru animale extrem de mari si sunt foarte sigur ca unul dintre ei este cel care m-a atacat”, a povestit Mario pentru o televiziune locala.loading...

Adauga un comentariu