Magazin

A fost marea dorinta a lui Elvis Presley si nu s-a lasat pana nu si-a indeplinit-o

Publicat: 16 aug. 2013

Legenda rock’n’roll, Elvis Presley, a avut o mare dorinta pe care nu s-a lasat pana nu a dus-o la indeplinire. Idolul Americii dorea sa obtina o pozitie de agent secret, iar pentru asta a ajuns chiar si la presedintele Richard Nixon.

„Domnule presedinte, as vrea sa ma prezint. Sunt Elvis Presley si va admir. Am un Mare Respect pentru dumneavoastra”, este inceputul scrisorii trimisa de regele rock’n’roll lui Richard Nixon, conform dailymail.co.uk.

Elvis i-a scris presedintelui SUA la sugestia unui senator Californian intalnit in avion. Astfel, acesta a dezvaluit despre dorinta sa de a salva SUA de hipioti si de trupa „The Beatles„.

Presley i-a propus cantaretului sa isi ofere serviciile in lupta anti-droguri si afirma ca era dispus sa faca totul pentru tara, conform celor consemnate in cartea „Letters of Note”.

Starul rock’n’roll era decis sa devina agent federal. „Vreau si pot sa fac bine daca devin agent FBI. O sa va ajut in felul meu, folosindu-ma de relatiile mele. In primul rand, sunt un entertainer, dar am nevoie de legitimatie”, era mesajul transmis lui Nixon. In cele din urma, in anul 1970, la o intalnire secreta, Richard Nixon a acceptat sa il faca agent federal onorific pe probleme de narcotice.loading...

Adauga un comentariu