Local

A fost nunta anului în București! Nuțu Cămătaru și-a însurat unul dintre băieți! Ce invitat din Iași a stat la masă cu interlopul cunoscut în toată România și Codin Maticiuc. S-au dat dedicații de zeci de mii de euro (EXCLUSIV)

Publicat: 02 iul. 2022
Nuțu Cămătaru alături de Costel Corduneanu
Fiul lui Nuțu Cămătaru s-a căsătorit la București, iar la nunta sa au participat mai mulți capi ai lumii interlope

Nunta anului în capitală. Nuțu Cămătaru și-a însurat unul dintre băieți, iar de la petrecere nu a putut lipsi spuma interlopilor din România. Cam din fiecare județ al țării a fost câte un reprezentant, iar din Iași nu putea lipsi unul dintre prietenii lui Nuțu Cămătaru

Nuntă mare în capitală. Nuțu Cămătaru și-a însurat unul dintre băieți. Cum un asemenea eveniment nu poate trece nesărbătorit, Nuțu a invitat la petrecere toată spuma interlopă din România. Interlopii au venit din diferite orașe din țară pentru a-l felicita pe „Nuțulică”, așa cum i se spune fiului lui Nuțu Cămătaru. Și Iașul a avut reprezentant. Costel Corduneanu, capul clanului Corduneanu de la Iași, a stat la masa socrului mare, dar și în compania lui Codin Maticiuc. Costel Corduneanu a primit dedicații atât din partea lui Nuțu Cămătaru, cât și din partea altor invitați. Trebuie precizat că, de-a lungul timpului, Costel Corduneanu și Nuțu Cămătaru s-au afișat la diverse evenimente, iar în lumea interlopă se vorbește despre prietenia celor doi.

Iubita nepotului lui Nuțu Cămătaru a provocat un accident după ce a plecat de la o nuntă din Iași

Recent, Giorgiana Iordache, iubita fiului lui Sile Cămătaru, Dani Balint, a fost trimisă în judecată de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului. Anchetatorii ieșeni spun că Giorgiana Iordache (29 de ani) sau „Giulia”, așa cum este cunoscută în rândul prietenilor, a intrat în vizorul lor în urmă cu aproape 2 ani. Atunci, tânăra, iubita lui Dani Balint, nimeni altul decât fiul lui Sile Cămătaru, a petrecut la o nuntă, a urcat băută la volan și a distrus un Mercedes de peste 100.000 de euro.

Conform procurorilor, pe 29 iulie 2020, în jurul orei 5:00, polițiștii din Iași aveau să fie anunțați despre faptul că, în zona CUG, a avut loc un accident rutier. Imediat, un echipaj de la Rutieră a ajuns în zonă. Polițiștii au găsit-o pe tânără teafără, dar, când au testat-o, a ieșit la iveală faptul că ea se afla sub influența băuturilor alcoolice. Oamenii legii au arătat că rezultatul a fost de 0,72 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Ea a fost dusă la spital, pentru prelevarea de probe biologice. Giulia a relatat că venise atunci la Iași împreună cu Dani Balint pentru a participa la nunta surorii lui Vandam Constantin. Acolo, tânăra ar fi consumat o cantitate destul de mare de alcool. Surse din cadrul anchetei au precizat că tânăra s-ar fi supărat pe iubitul ei la petrecere și ar fi plecat nervoasă. Ea nu ar fi ținut cont că a consumat alcool și a urcat la volanul unui bolid marca Mercedes.

Oamenii legii au spus că aceasta ar fi apăsat prea mult pedala de accelerație pe strada de lângă Hotelul „Capitol”, iar, la intersecția cu drumul principal, nu ar mai fi frânat.
Adauga un comentariu