Justitie

A fost prins barbatul ce a talharit luni seara o tanara din Pascani

Publicat: 10 ian. 2013
Polițiștii pășcăneni au reținut astăzi un suspect în cazul tinerei de 19 ani ce a fost tâlhărită luni noaptea pe strada Dragoș Vodă din municipiu. Este vorba despre Ciprian Crâșmaru de 34 de ani din comuna Ruginoasa.

Suspectul are antencedente penale și potrivit anchetatorilor și-ar fi recunoscut fapta. El a fost eliberat condiționat din penitenciar în data de 4 mai 2011 mai având de executat 3 ani de închisoare. Pentru fapta comisă acum riscă între 5 și 20 de ani la care se adaugă și cei 3 ani din pedeapsa anterioară. 

Poșeta fetei a fost aruncăt din tren de către hoţ pe ruta Bacău Mărășești. Din declarația dată polițiștilor de către suspect a rezultat că acesta a aruncat poșeta fără a găsi banii din ea. Potrivit victimei banii erau într-un buzunar ascuns al posetei.

Reamintim că luni 7 ianuarie o tânără din Pașcani a fost victima unei agresiuni fizice urmată de tâlhărie. Totul s-a petrecut în zona din deal a municipiului Pașcani, pe strada Dragoș Vodă, în apropierea unui depozit.

C.B., de 19 ani, se îndrepta spre locuința personală din cartierul Fântânele. Tânăra a plecat spre casă, după ce s-a întâlnit cu nişte amici într-un club din Pașcani. Incidentul s-a petrecut în jurul orelor 22.00.

Victima a povestit că a fost lovită de un bărbat, trântită cu capul în zăpadă și deposedată de o poșetă, în care se aflau mai multe bunuri.loading...

Adauga un comentariu