National

A fost prins cel mai mare ESCROC SENTIMENTAL din Bucuresti. Iata cum actiona pentru a le lua banii femeilor

Publicat: 17 ian. 2014
1

Politistii bucuresteni au reusit sa prinda vineri un barbat de 51 de ani care agata femei pe internet, apoi le invita la restaurant iar in final le pacalea pentru a-i da sume substantiale de bani. Barbatul a fost identificat in urma unui flagrant in timp ce lua de la o femeie un plic ce continea suma de 1.100 de euro. 

Acesta intra in vorba cu femei din diferite judete ale tarii, in varsta de aproximativ 30 de ani, pe care le identifica pe diferite site-uri de socializare. El se prezenta ca fiind angajat la Ambasada SUA sau Ambasada Israelului, le spunea femeilor ca este pilot sau militar care a efectuat diferite misiuni in Afganistan, asigurandu-le ca are o situatie materiala foarte buna.

Citeste si Saltati de politistii ieseni in timp ce-si jefuiau victimele

Dupa ce discuta pe internet mai mult timp cu o femeie, o invita la restaurant de lux, unde amintea din nou de situatia lui materiala, garantand ca este una „foarte buna”. Femeile credeau ceea ce le spune barbatul, care juca foarte bine rolul „escrocului sentimental„. Mai mult, acesta le spunea ca detine o vila de lux in Kiseleff.

Dupa restaurant, individul se oferea sa conduca femeile acasa iar pe drum le pacalea pentru a intra in posesia unor sume de bani. Concret, barbatul le spunea sa vina la intalnire cu un plic cu bani iar ulterior se oferea sa completeze acea suma cu bani de la el si sa puna sumele respective intr-un singur plic pe care il introducea intr-o cutie postala care se afla in drumul lor.

Citeste si Si-a invatat copilul sa traficheze droguri

Pe plicul respectiv era scris adresa unde locuia femeia respectiva tocmai pentru a deveni credibil si pentru a le convinge pe femei ca el nu are nevoie de bani de la ele, din contra, este dispus sa le mareasca sumele care sa le apartina in totalitate.

Citeste si Nu va lasati inselati! Iata ce afacere au pus pe picioare doua iesence – FOTO, VIDEO
Inselaciunea se producea in momentul in care in loc sa introduca plicul cu bani in cutia postala, el introducea un alt plic, gol, iar cele in care se aflau sumele ramaneau in posesia lui. In momentul in care politistii au constituit flagrantul, victima avea asupra sa 2.400 de lei iar barbatul ii promisese ca ii va da un plic cu 1.100 de euro, cand de fapt cei 2.400 de lei au ramas in posesia lui.

Actiunea a fost realizata cu sprijinul Directiei de Operatiuni Speciale, scrie jurnalul.ro

Comentarii
  • au meritat-o din plin…mai mult ca sigur ca erau niste tute hetero, a caror scop este sa distruga viata unui barbat prin mariaj, si care asteapta o reactie pozitiva atunci cand ii spun acestuia ca-l doresc doar pentru ele si vor sa-l incatuseze cu un plod, fara a-si constientiza conditia de femeie second-hand. Din pacate e suprasaturata piata de asemenea arătări

Adauga un comentariu