Local

A fost săltat când ridica un colet burdușit cu droguri! Substanțele interzise au venit din Paris!

Publicat: 06 dec. 2019

Judecătorii ieșeni l-au condamnat pe un individ la peste șase ani de pușcărie. Acesta a fost acuzat că ar fi umblat cu substanțe interzise. Stupefiantele au fost primite din Franța.

Un individ a fost pedepsit de către magistrații ieșeni, după ce a fost acuzat de comiterea unor infracțiuni.
Tribunalul Iași a dispus ieri condamnarea lui Andrei Constantin Toader la pedeapsa rezultantă de șase ani și opt luni de pușcărie, pentru introducerea în țară, fără drept, de droguri de risc și droguri de mare risc, trafic de droguri de risc și trafic de droguri de mare risc și deținere, fără drept, de droguri de risc în vederea consumului propriu. De remarcat este faptul că decizia nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Luat ca din oală!

Procesul individului a început pe data de 16 mai 2019. Asta, după ce tânărul fusese reținut și, mai apoi, arestat preventiv, de pe 26 februarie 2019.
Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, ieșeanul aștepta liniștit un colet care urma să-i fie adus din Paris. Pachetul plin de droguri de mare risc fusese pus într-un autocar ce a oprit în zona Canta, pe strada Silvestru, vizavi de Autogara Real, la benzinăria Rompetrol.
Când a intrat în posesia coletului, Andrei Constantin Toader s-a trezit înconjurat și imobilizat de polițiști.
În pachet erau zeci de grame de metadonă și canabis. Așadar, polițiștii au așteptat să vadă cine ridică o geantă care avea în interior ascuns un mic colet, care, la rândul său, conținea droguri.
Ulterior, oamenii legii au mers la domiciliul suspectului, din localitatea Maxut, comuna Deleni, unde au efectuat o percheziție. De asemenea, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar, mai apoi, a fost arestat preventiv.loading...

Adauga un comentariu