International

A fost stabilita cauza accidentului din Muntenegru

Publicat: 04 aug. 2013
1
Excesul de viteza se afla la originea accidentului autocarului romanesc cazut in prapastie, in Muntenegru, in iunie, anunta procurorii muntenegrene, citati de ziarul Vijesti. 18 romani au murit atunci si 29 au fost raniti.

Un copil muntenegrean, care era pe pod, in momentul producerii accidentului, a fost acrosat de autocar, insa a scapat cu rani usoare. Soferul autocarului „a rulat cu 80 km/h, dublul vitezei maxime autorizate” pe acel segment de drum, a declarat procurorul de caz, Vojislav Grujici, conform ziarului Vijesti, citat de AFP. Grujici nu a oferit alte detalii despre accidentul produs pe 23 iunie la Grlo, la aproximativ 40 de kilometri nord de Podgorita.

Reamintim ca 18 romani au murit intr-un accident rutier produs, pe 23 iunie, in Muntenegru. Acestia se aflau intr-un autocar al carui sofer a pierdut controlul autovehiculului, din motive necunoscute, si a cazut intr-o rapa. Pasagerii erau romani, majoritatea persoane in varsta, care faceau un circuit turistic Serbia-Croatia-Muntenegru, potrivit realitatea.net.
Adauga un comentariu