International

A fost tinut pana acum SECRET! Danemarca este una dintre cele mai civilizate tari, dar iata ce PATESC aici femeile cand implinesc 25 de ani. HALUCINANT

Publicat: 12 oct. 2016
25 de ani de viata, un sfert de secol, varsta la care unele fete sunt deja casatorite si au o familie, dar si cea la care multe altele suntsingure si isi vad de cariera sau, pur si simplu, nu au gasit persoana potrivita.

In Danemarca, marcarea acestei borne aduce cu sine indeplinirea unui obicei bizar. Fetele care nu sunt intr-o relatie in ziua cand fac 25 de ani trec printr-o provocare greu de suportat de multe dintre ele: sunt legate de un stalp sau de un scaun si sunt “imbracate” din cap pana-n picioare in scortisoara, noteaza click.ro.

Vezi si: LA MULTI ANI, IASI! Sarbatorim implinirea a 608 ani de la prima inscriere istorica – GALERIE FOTO

Daca acum 30-40 de ani femeile era udeja casatorite si aveau si copii pana la 25 de ani, acum, cele mai multe tinere nici nu se gandesc la maritis la aceasta varsta, asa ca pedeapsa este oarecum garantata.

Traditia dateaza din secolul al XVI-lea, cand comerciantii danezi de condimente erau atat de ocupati cu afacerile, incat nu mai aveau deloc timp pentru viata amoroasa. 


loading...

Adauga un comentariu