National

A gasit borcanul in gradina casei in care statea cu chirie si s-a grabit sa il desfaca. Credea ca sunt bani ascunsi, insa ce-a gasit in interior l-a ingrozit! „Da-i foc, da-i foc!”

Publicat: 22 sept. 2016
A gasit borcanul in gradina casei in care statea cu chirie si s-a grabit sa il desfaca. Credea ca sunt bani ascunsi, insa ce-a gasit in interior l-a ingrozit! „Da-i foc, da-i foc!”

Cine nu a visat sa gaseasca o comoara uitata? Un barbat din Costa Rica a crezut ca i s-a indeplinit visul, insa totul s-a transformat int-uncosmar.

In timp ce ingrijea plantele din gradina casei inchiriate, in care se mutase recent, un barbat din Costa Rica a descoperit un recipient de sticla, sigilat, de dimensiunile unui borcan obisnuit, intalnit in orice bucatarie.

Era convins ca in interior se afla bani sau droguri, asa ca a trecut la deschiderea lui. A indepartat banda adeziva cu care era infasurat, apoi a desfacut capacul de plastit si a realizat ca are un fata un obiect mult mai sinistru decat se astepta.

Vezi si: Motivul pentru care Andra si-a schimbat look-ul! Bretonul ii ascunde acest defect – FOTO

La suprafata de afla o fotografie a proprietarei casei, din tinerete. A mai gasit o bucata de tesatura rupta, ce parea dintr-o rochie, si o hartie pe care se aflau scrise cateva cuvinte. Si-a anuntat proprietara, care i-a spus ca, probabil, „cadoul” a fost lasat de fostul proprietar.

Ea credea ca textul de pe hartie e un blestem care ii era adresat, asa ca a cerut ca toate obiectele sa fie arse imediat, dupa care a turnat apa sfintita peste cenusa si in gaura din pamant in care a fost gasit recipientul.


loading...

Adauga un comentariu