National

A găsit un portofel cu o sumă uriașă în el. L-a predat polițiștilor și a avut parte de o surpriză

Publicat: 20 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A găsit un portofel cu o sumă uriașă în el. L-a predat polițiștilor și a avut parte de o surpriză

O femeie din Huşi a găsit pe stradă un portofel doldora de bani. Pe o trecere de pietoni de pe strada Ştefan cel Mare.

Femeia a ridicat portmoneul şi, uluită, a găsit suma de 6.100 de lei. Fără să mai stea pe gânduri, ea a mers şi l-a predat Poliţiei. Gândindu-se că cel care a pierdut portofeul avea nevoie de acea sumă de bani.

Poliţiştii s-au uitat printre acte şi au găsit imediat proprietarul, care a recunoscut că nu se aştepta să îşi recupereze portofelul cu suma intactă în el. În semn de mulţumire. Bărbatul a recompensat-o pe femeie cu o sumă de bani.

Seara de seară, un bărbat îmbrăcat cu haine murdare merge la metrou şi se aşază pe jos. Când a anunţat de ce face acest lucru, oamenii au început să plângă. Nu cerşeşte, e ceva de-a dreptul impresionant. Unele persoane ar face orice pentru familia lor, chiar dacă acest lucru implica extrem de multe sacrificii.

Un muncitor chinez care a fost nevoit să îşi părăsească familia care locuieşte în provincia Henan pentru a munci în construcţii tocmai în Shanghai a ajuns cunoscut în toată ţara datorită unui gest pe care îl face zilnic pentru familia lui.

După orele obositoare petrecute pe şantier, bărbatul merge la metrou în fiecare noapte pentru a folosi Wi-fi-ul gratuit ca să reuşească să vorbească măcar câteva minute cu familia sa, aflată la mii de kilometri distanţă.
Ge Yuanzheng are un buget foarte mic şi câştigă între 30-45 de dolari pe zi, aşa că este nevoit să locuiască într-un singur dormitor cu colegii săi. Bărbatul munceşte din greu pentru a strânge bani pentru familia sa.

Dar, după lăsarea întunericului, acesta este văzut la metrou, unde vorbeşte la telefon cu soţia şi cu copiii săi, folosind conexiunea Wi-fi din subteran.

„Nu vreau să cheltui bani, dar mi-e dor de casă şi vreau să vorbesc cu familia mea”, a dezvăluit bărbatul.

Un călător care l-a văzut sunându-şi familia i-a făcut o fotografie şi a distribuit-o online. Cum era şi de aşteptat, imainea a devenit virala şi oamenii i-au apreciat sacrificiile pe care le face.

Soţia lui habar nu avea de eforturile pe care bărbatul le face zilnic. Însă şi ea apelează la ajutorul unor vecini pentru a avea internet. Cuplul are doi copii, un fiu care are un loc de muncă şi o fiică, viitoare asistenta medicală, căreia îi dă 4646 de dolari online.

Adauga un comentariu