Magazin

A iesit in oras sa bea o bere cu prietenii. Ce a urmat a lasat POLITIA masca

Publicat: 11 sept. 2013
1

Un barbat de 24 de ani din Marea Britanie, tata a trei copii, a reusit sa uimeasca un oras intreg dupa ce s-a imbatat atat de rau incat a ajuns sa faca sex cu o masina, inainte sa se dezbrace intr-o saormerie. El a fost amendat si nu mai are voie sa iasa din casa in timpul serii pentru cateva luni.

Daniel Cooper, un barbat de 24 de ani din Marea Britanie, a fost filmat in timp ce facea sex cu un Land Rover in centrul orasului Holywell, conform The Sun.

Cu toate ca a declarat ca avea doar 13 lire in buzunar, el a recunoscut ca s-a imbatat atat de rau incat nu isi mai aduce aminte nimic din ceea ce s-a intamplat. Incidentul a avut locul in data de 18 august, atunci cand Daniel a iesit in oras alaturi de mai multi prieteni.

„Prima oara a fost vazut in timp ce se urina. Apoi s-a plimbat pe strada cu pantalonii in vine si cu tricoul tras deasupra capului. Cooper facea cu mana la masini si apoi si-a dat jos tricoul de tot. La un moment dat, el a intrat intr-o saormerie si a simulat actul sexual pe tejghea. Apoi s-a intins pe jos si a facut iar acest lucru. Ulterior, a facut sex cu un Land Rover Discovery care era parcat langa”, a declarat judecatorul.

Tanarul fara loc de munca a recunoscut acuzatiile de expunere indecenta si a primit un ordin care nu ii permite sa iasa din casa intre orele 19.00 si 07.00 in zilele de vineri, sambata si duminica pentru urmatoarele trei luni. Mai mult, el a primit o amenda de 85 de lire.

Adauga un comentariu