Funny

A iesit totul la iveala! Cu el a vorbit Luiza Melencu inainte de a se urca in masina lui Gheorghe Dinca

Publicat: 16 aug. 2019
9

Noi detalii socante in cazul crimelor de la Caracal! Luiza Melencu, fata de 18 ani rapita in luna aprilie a acestui an, vorbea la telefon cu tatal sau, inainte de a se urca in masina lui Gheorghe Dinca. Barbatul de 66 de ani a recunoscut ca a ucis-o pe Luiza si i-a incendiat trupul.

A iesit totul la iveala! Cu el a vorbit Luiza Melencu inainte de a se urca in masina lui Gheorghe Dinca
Familia adolescentei inca spera ca aceasta sa fie in viata, iar anchetatorii cauta zilnic dovezi care sa dovedeasca ce s-a intamplat cu ea.

Tatal Luizei Melencu a marturisit ca fata l-ar fi sunat chiar inainte de a lua ocazia. Luiza i-a povestit tatalui sau ca se duce sa scoata banii trimisi de mama ei din Anglia. „Mi-a spus: te sun cand ajung acasa, tati”, a povestit parintele printre lacrimi.

Mai mult de atat, barbatul a spus ca a primit o scrisoare in care i se spunea ca Luiza este moarta.

‘In scrisoare scrie asa: domnilor, va rog frumos sa nu mai cautati fetele, sunt moarte. Am sunat la 112. Va dati seama cum ma simt eu. Nu pot sa ma apropii de casa mea, din cauza lor.

Astept sa vina DIICOT sa ia aceasta proba, aceasta scrisoare. Eu am vorbit cu fata la 11:30 in data de 14 aprilie. Ea m-a sunat pe mine si mi-a spus: tati, am venit la Caracal sa scot banii pe care mi i-a trimis mami din Anglia. Tati am ajuns la ocazie, am oprit ocazia si te sun cand ajung acasa. A venit masina mortii, probabil’, a declarat Claudiu Melencu la Romania TV.

Adauga un comentariu