Eveniment-Social

A inceput batalia interna in PSD, pentru parlamentare. Mai multe dosare depuse la sediul partidului

Publicat: 27 sept. 2016
1

@ Mai multi membrii ai filialei PSD Iasi si-au depus dosarele de candidatura pentru alegerile parlamentare din iarna @ Lista finala ar urma sa fie batuta in cuie in cursul lunii urmatoare, conform liderilor organizatiei judetene

Social democratii din judetul Iasi au intrat in linie drepta pentru campania privind alegerile parlamentare din luna decembrie. Conducerea organizatiei judetene a formatiunii a aratat ca lista pentru candidaturi este deschisa oricarui membru din judet, aceasta urmand a fi definitivata la mijlocul lunii urmatoare. Primarul Mihai Chirica, presedintele organizatiei judetene, a precizat ca deja au fost depuse dosare in privinta candidaturii si ca acestea urmeaza a fi evaluate in perioada urmatoare.

„Noi mergem pe principiul meritocratiei, toti sunt indreptatiti sa ajunga parlamentari, dar numai unii vor fi cei alesi. Mai multe persoane au anuntat ca vor sa-si depuna dosarele de candidatura, cel putin cinci oameni au facut asta. Noi o sa completam lista la 12 plus 5, adica 17 parlamentari, pentru toate posturile posibile care pot fi ocupate de partidul social democrat si speram sa aducem cat mai multi in Parlamentul Romaniei, oameni responsabili, oameni cu dragoste de tara”, a spus primarul Mihai Chirica. Acesta a aratat ca pana in prezent actualii parlamentari nu si-au depus dosarele de candidatura.

„Din dosarele depuse la sediul partidului nu sunt pana in prezent si actuali parlamentari. Sunt profesori, ingineri care nu au fost in Parlament. Sunt principii bine definite in privinta evaluarii. Toate numele trebuie sa priveasca ierarhia de partid si statutul la nivel national. Lista va trebui sa fie una cu profesionisti. Un om care nu stie sa faca ceva prin profesia sa nu poate avea o privire responsabila asupra unui act legislativ. Am vazut pana in momentul de fata doua dosare cu nume de doamne. Lista este in continuare deschisa”, a mai spus primarul Mihai Chirica.

Adauga un comentariu