Eveniment-Social

A inceput numaratoarea inversa. Cand vor ajunge soferii in Pacurari prin Fundatie

Publicat: 02 sept. 2013
1
Municipalitatea a anuntat ca in maximum zece zile, intersectia din Fundatie va fi asfaltata si semnalizata. Legaturile dintre strazile Gavril Muzicescu, Rapa Galbena, Anastasie Fatu, Pacurari, Carol I, Vasile Conta si bulevardul Independentei ar urma sa fie deschise traficului rutier pana cel tarziu miercurea viitoare.
Intre timp, constructorii de pe cele doua santiere care se intersecteaza in Fundatie, Axa Culturara si Axa Est-vest, vor lucra inclusiv noaptea. Deja au inceput lucrarile de asfaltare pe strada Muzicescu, acestea urmand a fi continuate de ulimele retusuri la calea de rulare a tramvaielor care leaga strada Muzicescu de Carol I, prima data asfaltarile fiind programate a se realiza pe sensul de coborare dinspre Copou.
Potrivit reprezentantilor administratiei locale, in noaptea de luni spre marti (astazi – n.r.) ar urma sa fie asfaltat perimetrul din jurul statuii lui Mihai Eminescu din Fundatie, lucrarile urmand a fi continuate pe patea exterioara a pasajului, in capatul dinspre Pacurari.
Comentarii
Adauga un comentariu