Actualitate

A inceput sedinta CEx! Ce spune Viorica Dancila despre remanieri

Publicat: 19 nov. 2018
1

Update: Sedinta Comitetului Executiv National al Partidului Social Democrat, in care urmeaza sa se decida remanierea unor ministri, a inceput la Palatul Parlamentului.

 

Breaking news! Liviu Dragnea si Viorica Dancila au ajuns la CEx!  Ce au declarat despre cele doua demisii

La reuniune participa presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, premierul Viorica Dancila, presedinte executiv al formatiunii, membri ai conducerii centrale a partidului, lideri de organizatii si ministri. Inainte de sedinta, Mihai Fifor a declarat ca si-a depus mandatul de ministru al Apararii pentru a se putea alatura conducerii partidului in vederea realizarii obiectivelor importante cuprinse in programul de guvernare. Totodata, pe ordinea de zi a Comitetului Executiv al social-democratilor ar urma sa se afle si discutarea situatiei primarului general, Gabriela Firea. La intrarea in sedinta CExN al PSD, Firea a anuntat ca a demisionat din functia de presedinte interimar al PSD Bucuresti in semn de protest pentru faptul ca la nivelul filialei nu au fost organizate alegeri de doi ani si pentru ca nu a fost sprijinita sa puna in aplicare programul social-democratilor privind Capitala.

Update: Premierul Viorica Dancila a declarat ca decizia finala privind remanierea unora dintre ministrii PSD va fi luata in cadrul Comitetului Executiv National al partidului. "Decidem in CExN", a declarat premierul, luni, inainte de a intra la sedinta CExN al PSD. Intrebata daca lista cu ministrii care vor fi remaniati este facuta, Dancila a spus: "Trebuie aprobarea CExN".

Adauga un comentariu