Justitie

A inceput urmarirea penala impotriva pascanenaului care a taiat cu sabia un jandarm. Danut Punei a fost operat

Publicat: 11 oct. 2011
Procurorii ieşeni de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel au început urmărirea penală împotriva lui Dănuţ Punei de 33 de ani, păşcăneanul acuzat în urmă cu o săptămână că l-a atacat cu o sabie pe jandarmul Mihai Zaharia. Acuzaţiile sunt de vătămare corporală şi port ilegal de armă albă.

După ce procurorii păşcăneni şi-au declinat competenţa după trei zile de anchetă, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi, dosarul a fost preluat de structura superioară. Procurorul de caz de la Parchetul Curţii de Apel s-a deplasat pentru 2 zile la Paşcani pentru a face anchetă.

Conform procurorului Diana Burlacu, purtător de cuvânt al instituţiei, procurorul ieşean a audiat martori, a fost cerute şi obţinute mandate de percheziţie. Aceasta nu exclude posibilitatea schimbării încadrării în tentativă de omor, dacă în urma probelor din dosar se va ajunge la această concluzie.

Danut Punei a fost operat

Începând de vineri, 7 octombrie, Dănuţ Punei se află internat la Spitalul CFR Paşcani, fiind operat de apenticită. El va fi externat după 7 zile de spitalizare, chirurgul Abdallah Bashir opinând că starea şi evoluţia pacientului sunt normale după o astfel de intervenţie.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit