Local

A incercat sa intre in tara cu un permis de conducere falsificat

Publicat: 30 mai 2016
1

Politistii de frontiera au depistat un cetatean din Republica Moldova care a prezentat la controlul de frontiera un permis de conducere fals. In ziua de 29 mai, in jurul orei 06:00, in vama Albita s-a prezentat pentru trecerea frontierei, cetateanul din R. Moldova Petru S., in varsta de 38 de ani, conducand un autoturism marca Ford, inmatriculat in Cehia.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului de conducere prezentat la controlul de frontiera, oamenii legii au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au stabilit ca documentul in cauza nu indeplineste conditiile de forma si fond ale unuia autentic, fiind fals total.

Petru S. a declarat ca este posesor de permis de conducere valabil pentru categoria B si ca, avand nevoie de permis de conducere valabil pentru categoriile C si E, in luna mai a.c. a apelat la o persoana din Chisinau, care i-a procurat permisul de conducere prezentat la control. „Politistii de frontiera efectueaza in cauza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals”, au declarat reprezentantii Inspectoratului Teritorial al Politiei de Frontiera Iasi.

Adauga un comentariu