National

A incercat sa treaca granita la volanul unei masini desi nu avea permis de conducere

Publicat: 15 mai 2019
1

Politistii de frontiera din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Albita efectueaza cercetari in privinta unui barbat cu cetatenie romana si R. Moldova care a fost depistat conducand un ansamblu rutier, desi permisul de conducere detinut nu ii dadea acest drept. 

In ziua de 15 mai a.c, in jurul orei 06.00, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control in Punctul de Trecere al Frontierei Albita – I.T.P.F. Iasi, pentru a iesi din tara, G.G., cu dubla cetatenie romana si R. Moldova in varsta de 31 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz si o remorca.
La controlul de frontiera, in urma verificarilor specifice efectuate, colegii nostri au constatat ca persoana in cauza nu detine permis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesara pentru a putea conduce ansamblul rutier in cauza. 
In cauza, politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmand a fi dispuse masurile legale care se impun.
 

Adauga un comentariu