Din lumea filmului

A inselat-o de doua ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvaluie ce a fost obligata sa faca in timpul mariajului cu Ashton Kutcher

Publicat: 24 sept. 2019
3

Desi aveau toate datele pentru ca relatia lor sa mearga perfect, Demi Moore si Ashton Kutcher au fost fericiti impreuna o scurta perioada de timp. Actorul a inselat-o de doua ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvaluie ce a fost obligata sa faca in timpul mariajului cu Ashton Kutcher.

Demi Moore si Ashton Kutcher s-au casatorit in anul 2005. Ea avea 43 de ani, iar el doar 27 si daca atunci diferenta de varsta dintre ei parea sa nu fie un detaliu important, in timp, acesta a inceput sa isi faca simtita prezenta.

A inselat-o de doua ori, dar asta nu e tot! Demi Moore dezvaluie ce a fost obligata sa faca in timpul mariajului cu Ashton Kutcher

Dupa o casnicie de 8 ani, Demi Moore si Ashton Kutcher au decis sa divorteze, iar daca atunci au preferat sa pastreze discretia, acum, la 6 ani distanta, actrita a facut o serie de dezvaluiri socante in cartea sa “Inside Out.”

Demi Moore a marturisit ca Ashton Kutcher a inselat-o de doua ori si ca, in timpul mariajului, actorul a facut presiuni asupra ei sa intretina relatii intime in trei. Desi nu era un lucru pe care si-l dorea, actrita a dezvaluit ca a acceptat propunerea din dorinta de a-i arata ca este o sotie cool.

“Am vrut sa ii arat cat de grozava si de amuzanta pot fi.”, a spus Demi Moore, potrivit mirror.co.uk.

Celebrul cuplu a avut doua experiente de acest gen, iar actrita a catalogat totul ca fiind o mare greseala. Dupa acest episod, Demi Moore a dezvaluit ca Ashton Kutcher  a inselat-o de doua ori, iar relatia lor a inceput sa se destrame, in 2013 ajungand la divort.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Demi Moore si Ashton Kutcher.

Adauga un comentariu