Cancan ultimă oră

A înșelat-o și i-a mâncat banii! Brigitte Pastramă rupe tăcerea: „M-a părăsit de două ori într-o lună”

Publicat: 29 ian. 2020

Înainte de a se căsători cu Florin Pastramă, Brigitte a avut o relație cu Cornel Oană. Fosta soție a lui Ilie Năstase a făcut dezvăluiri rușinoase despre fostul ei iubit, în direct, la TV.

Invitați în platoul de la Teo Show, Brigitte și Florin Pastramă, au vorbit despre cum este viața lor după nuntă. În ultima perioadă cei doi au cam dispărut din lumina reflectoarelor, însă au călătorit foarte mult, dar s-au ocupat și de afacerile pe care le au.

Fosta soție a lui Ilie Năstase avea un magazin într-un mall din Capitală, însă l-a închis. Fostul iubit al vedetei a profitat de ea și de banii ei cât timp se afla la Ferma. Brigitte Pastramă a povestit cum l-a făcut om pe Cornel Oană și că a mințit că a lucrat în Dubai. Dezvăluirile făcute de vedetă îl vor face pe bărbat să intre în pământ de rușine.

‘Nu mai am magazinul. Fostul meu iubit nu plătise chiria și nu a mers după marfă. Nu mai contează. El este un băiat pe care eu l-am făcut să pară ceea ce este. El era un simplu angajat, cu un salariu de 2000 de ron, pe care eu l-am luat și l-am făcut să arate într-un fel. I-am schimbat dantura. Am zis că el a lucrat în Dubai, dar nu a lucrat niciodată. El provine din Târgoviște. El este un bărbat care tot timpul m-a înșelat. El m-a părăsit de două luni într-o lună’, a declarat Brigitte Pastramă.loading...

Adauga un comentariu