National

A intrat intenționat cu mașina, în mod repetat, într-un alt autoturism în care se afla fosta iubită! – VIDEO

Publicat: 07 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
A intrat intenționat cu mașina în mod repetat într-un alt autoturism în care se afla fosta iubită - VIDEO

Un accident rutier ciudat a avut loc în Galați. Un bărbat aflat într-o mașină înmatriculată în București a intrat intenționat într-un alt autoturism.

Trecătorii îi strigă agresorului să se oprească pentru că este o nebunie ce face, dar bărbatul de 51 de ani rămâne impasibil, dă maşina înapoi şi mai loveşte de câteva ori celălalt autoturism. „Băi, lasă dracului maşina, băi tâmpitule! Uitaţi ce îmi face ăsta. Pe ăsta îl omor, mă duc la pârnaie pentru ăsta”, spune disperat proprietarul BMW-ului.

Conflictul a pornit după ce femeia care se afla în autovehiculul BMW ar fi refuzat avansurile agresorului, cu câteva săptămâni înainte. Ea le-a spus polițiștilor că îl cunoaște, dar că nu vrea să aibă nicio relație cu el. De altfel, cu o zi înainte de incident, femeia de 41 de ani „depusese plângere la Poliţie împotriva bărbatului de 51 de ani pentru ameninţare, hărţuire şi distrugere după ce i-au fost tăiate cauciucurile la maşină”, conform declarațiilor IPJ Galaţi.

În urma incidentului, cei doi șoferi s-au ales cu dosare penale: bărbatul de 37 de ani, pentru lovire și alte violențe, iar cel de 51 de ani, pentru distrugere.

La câteva zile după evenimentul din trafic, la solicitarea femeii hărțuite, poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, prin care i se interzice agresorului să se apropie la mai puţin de 100 de metri de aceasta, de locuinţa ei şi de locul de muncă.

 

Atenție! Videoclipul conține limbaj obscen

 

Omul e pe sistem ???

Publicată de Luiza Lungu pe Joi, 7 mai 2020

Adauga un comentariu