Magazin

A intrat sa fure dintr-o casa, dar s-a predat imediat politiei – Vezi de ce

Publicat: 20 iun. 2013
1

Politistii au fost uimiti atunci cand un hot s-a predat singur, dupa ce a ramas socat de ceea ce a gasit intr-o casa pe care voia sa o jefuiasca.

Un hot inspaimantat s-a predat singur politiei din Noua Zeelanda, dupa ce, in timpul unui jaf, a dat peste un barbat spanzurat, potrivit rtv.net.

Deoarece in casa era intuneric, el practic s-a lovit de cadavru, lucru care l-a facut sa tipe, alertand vecinii care au crezut ca este vorba de o cearta domestica. Autoritatile din orasul Hamilton, venite la fata locului, au ajuns la concluzia ca sinucigasul a murit cu cateva ore inainte de intrarea prin efractie a infractorului. Cu toate acestea, cadavrul ar fi putut sta acolo atarnat zile bune, daca nu ar fi fost descoperit de hot.

„Sa speram ca hotul va invata ceva pozitiv din acest lucru si se va decide sa nu mai recurga la furturi. Eu cred ca a fost o karma negativa„, a declarat Freda Grace, purtator de cuvant al politiei locale.

Incidentul a avut loc in cursul diminetii de miercuri si circumstantele au fost considerate „extrem de triste”. Mai mult, infractorul nu va fi condamnat pentru intentia sa de furt.

Adauga un comentariu