Celebritati

A jucat in celebrul serial, iar azi e directoare de firma! Cum s-a transformat Anemona din „Secretul Mariei”

Publicat: 28 ian. 2017
6
Pe Anemona Niculescu toata lumea o tine minte din serialul ”Secretul Mariei” si din colaborarea cu A.S.I.A, una dintre cele mai tari trupe ale anilor trecuti. Frumoasa artista a implinit vara trecuta 37 de ani, dar arata ca la 20!
Anemona Niculescu a cantat in trupa A.S.I.A, intre anii 1999 si 2000, iar dupa si-a dedicat timpul actoriei. Blondina a jucat in telenovela „Secretul Mariei” si alte pelicule precum „Pacala se intoarce”, unde a avut o scena in care a renuntat la haine, si „Barbierul din Sevilla”.
Anemona Niculescu a ajuns la varsta de 37 de ani si putem spune ca arata foarte bine. Actrita a ramas in continuare o femeie senzuala cu o silueta impecabila si cu o atitudine care atrage imediat atentia. Anii nu au reusit inca sa-si puna amprenta asupra ei, Anemona reprezentand un model demn de urmat la capitolul silueta si frumusete.
Actrita este in prezent director general la o companie din Constanta. Anemona Niculescu este foarte discreta in ceea ce priveste viata sa intima. Actrita s-a casatorit in secret cu Valeriu Osoianu, dar mariajul lor nu a tinut decat cateva zile. Divortul a fost tot unul in secret. In urma cu mai bine de sase ani, Anemona s-a implicat intr-un program de adoptie la distanta, devenind mamica unui baiat din Africa pe nume Geofrey, iar in noiembrie 2013, artista a nascut un baietel pe nume Alexandru Valeriu.
Adauga un comentariu