Din lumea filmului

A jucat un rol in „Liceenii”, dar acum e mai bogat decat Stefan Banica junior. Si-a cumparat chiar si un palat! Cine e afaceristul cu o avere de milioane de euro

Publicat: 03 ian. 2019

Unul dintre actorii care au jucat in celebrele pelicule "Liceenii" si "Liceenii Rock′n Roll", Dan Cocis, a renuntat la actorie, dar a strans o avere cu care il face invidios si pe Stefan Banica jr.

El a jucat rolul lui „Adrian” si i-a oferit cateva replici lui Stefan Banica junior. Dan Cocis a incercat sa-si faca un drum in viata prin politica, iar in anul 2000 a lucrat in Secretariatul General al Guvernului.

A cumparat Palatul Stirbey

Ulterior, Dan Cocis s-a lansat in afaceri, detinand un club in Centrul Vechi. El este actionar la o firma care a cumparat Domeniul si Palatul Stirbey din Bucuresti, contra sumei de 9 milioane de euro.

In plus, el si-a extins afacerile pe Litoral. „Avem cea mai mare plaja privata de pe litoral, un club cu o capacitate de peste 1500 de persoane, un beach bar si un restaurant tip Grill&Salad cu o capacitate de 150 de locuri, o pisicina cu 60 de locuri si zona lounge, de terenuri de sport pe plaja si de un spatiu de joaca pentru copii.

Investitia de 1,5 milioane de euro va fi recuperata in 3-5 ani. Cifra de afaceri a crescut continuuu. La fel si numarul de clienti. Am incheiat 2011 cu venituri de un milion de euro, iar anul acesta estimam ca vom depasi 2 milioane de euro”, a declarat, la un moment dat, Adrian Cocis.

Adauga un comentariu