Magazin

A lasat mostenire o avere fabuloasa, dar banii nu pot fi folositi decat pentru un singur lucru

Publicat: 29 aug. 2013
1

Un bancher a lasat prin testament 2,3 milioane de lire sterline unui oras din comitatul Devon din Anglia pentru a-i cheltui pe flori. Milionarul isi petrecea aproape toate vacantele in micul orasel pescaresc Sidmouth de care era indragostit.

Keith Owen si-a strans averea in Canada, acolo unde a facut cariera in domeniul financiar.

La 69 de ani, Keith s-a imbolnavit de cancer pulmonar si a hotarat sa doneze o parte din averea sa societatii civile din orasul Sidmouth pentru a mentine locul frumos si a-l umple de flori, scrie The Mirror.

Asadar, bancherul a lasat prin testament suma de 2,3 milioane de lire sterline pentru ca locuitorii din fostul oras pescaresc sa cumpere flori pe care sa le planteze peste tot.

Alan Darrant, unul dintre reprezentantii asociatiei de locuitori din Sidmouth, a declarat ca Keith i-a spus inainte sa moara ce sa faca cu banii: „Gandeste-te la lucruri care i-ar uni pe oameni. De exemplu, planteaza un milion de flori”, i-a spus bancherul.

Dupa moartea barbatului, voluntari din orasul norocos care a mostenit fabuloasa suma au inceput sa planteze flori in valoare de 160.000 de lire sterline. Ei vor sa planteze in fiecare an.

Adauga un comentariu