Magazin

A lasat un bacsis URIAS pentru un sandwich pe care nu si-a permis sa-l plateasca

Publicat: 06 ian. 2015
Devenit foarte generos datorita alcoolului, un canadian a lasat duminica seara un bacsis de 99.000 de dolari pentru un simplu sandwich, pe care insa nu l-a putut plati cu cartea de credit, iar in final a fost arestat de politie, informeaza marti AFP.

Citeste si: BACSISUL in JURUL LUMII. Tarile unde nota de plata este de ajuns

Ametit de bautura, un canadian a lasat un bacsis de 99.000 de dolari, dar nu si-a putut plati consumatia, informeaza Agerpres.
Politia din Barrie a fost chemata cu putin inainte de miezul noptii la un bar din centrul orasului, situat la circa o suta de kilometri de Toronto, din cauza unei persoane in stare de ebrietate care nu este in stare sa-si achite nota.
Dupa ce a comandat un sandwich de 7 dolari, canadianul, in varsta de 35 de ani, „a lasat chelneritei un bacsis de 98.932 de dolari (70.485 de euro)”, conform politiei. Dar cand a vrut sa achite nota cu cartea de credit, tranzactia nu a putut fi efectuata. „Din pacate pentru chelnerita (…) pana la urma nu a fost acordat niciun bacsis”, au subliniat agentii.
Barbatul a fost dus de politia locala intr-o celula pentru a-si reveni din betie si a fost depusa o plangere impotriva lui, dupa ce s-a constatat ca se afla sub incidenta unei decizii judiciare care ii interzicea consumul de alcool.
Sursa: romaniatv.net 


loading...

Adauga un comentariu