Eveniment-Social

A luat pastile cu pumnul si s-a trezit pe patul de spital

Publicat: 16 ian. 2019

La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi ajung, in ultima perioada, tot mai multi ieseni care au incercat sa-si puna capat zilelor prin diferite metode. Din fericire, de cele mai multe ori, acestia sunt transportati la timp la spital, iar medicii reusesc sa le salveze viata.

Este vorba despre pacienti care incearca sa isi puna capat zilelor consumand cantitati mari de medicamente in scop autolitic si care, in majoritatea cazurilor, sunt gasiti de catre familie, in stare grava.

Citeste si: A ajuns la urgente, dupa ce a fost batut. In ce stare este acest iesean

Specialistii sustin ca printre aceste persoane exista atat pacienti care au intentii serioase, care vor sa isi incheie socotelile cu viata, dar si persoane care vor doar sa atraga atentia asupra unor probleme pe care le intampina si care au nevoie de ajutor.

"La Unitatea de Primire Urgente a Spitalului «Sf. Spiridon» din Iasi a fost transportata o pacienta din Iasi care a suferit o intoxicatie voluntara cu pastile. Din informatiile pe care le avem, aceasta a consumat aproximativ 25 de comprimate, fiind vorba despre o tentativa de suicid. Dupa ce a primit ingrijiri medicale in Unitatea de Primire Urgente, aceasta a fost dirijata catre Institutul de Psihiatrie «Socola» pentru a primi tratament de specialitate si pentru a fi tinuta sub atenta supraveghere medicala", precizeaza medicii Spitalului "Sf. Spiridon" din Iasi.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit